Zeefdrukkruikjes voor bedrijven


Anna Pauwlona kruik met opdruk als relatiegeschenkEen gepersonaliseerd relatiegeschenk

Kruikjes kruidenbitter met een unieke zeefdruk! Een heel apart kerstcadeau, ook geschikt als ingrediënt van kerstpakketten of als origineel relatiegeschenk voor de jaarwisseling.
Zeedrukkruikjes is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het uitvoeren en verzorgen van luxe kruikjes met kruidenbitter, jenever, likeur, oranjebitter of wijn met een gepersonaliseerde zeefdruk.
Er is keus uit bruine, blauwe, zwarte, groene en witte stenen kruikjes die met diverse kleuren inkt bedrukt kunnen worden. De zeefdrukmogelijkheid per kruikje is in één kleur.
Het is mogelijk om zelf uw ontwerp, logo of foto aan te leveren, wij bewerken dit in onze studio tot een mooie zeefdruk voor op een kruikje . Op verzoek nemen wij u alle ontwerpwerkzaamheden uit handen.
Voor bedrijven of organisaties is dit een erg leuke ‘give away’ oftewel relatiegeschenk
Stichtingen en verenigingen kunnen de kruikjes voor een bijzondere fundraising gebruiken. Daarnaast zijn de kruikjes ook heel goed te gebruiken als uniek jubileumgeschenk, een speciaal verjaardagscadeau, een beurspresentje met visitekaartje of als een wervend promotieartikel
Kijkt u ook verder op de website van Zeefdrukkruikjes voor meer mogelijkheden www.zeefdrukkruikjes.nl


Een feestelijke opening of jubileum van uw bedrijf of winkel?
Op zoek naar een leuke give-away of kerstgeschenk? Zeefdrukkruikjes maakt voor uw bedrijf een eigen kruikje met een exclusieve zeefdruk, een bijpassende tekst en bedrijfslogo.